Kiropraktor Lone Vestergaard

Kiropraktor
Lone Vestergaard

Lone Vestergaard er uddannet kiropraktor fra Los Angeles College of Chiropractic i 1990.

Lone bruger primært diversified teknik til behandling af samtlige af kroppens led, men også aktivator, som er en mere blid behandlingsform i kombination med bløddelsteknikker (behandling af muskler og bindevæv) som fx. triggerpunkt behandling.

En anden måde at behandle blødvævet er gennem akupunktur, i dette tilfælde ofte nåle sat i musklernes myoser, et effektivt supplement til den øvrige behandling, og en metode som Lone har føjet til gennem de senere år. Hun sammensætter og instruerer desuden i individuelle træningsprogrammer til brug i hjemmet eller på træningscenter.

Lone har stor interesse og faglig viden indenfor kinesiologi (applied kinesiology), som hun har fået gennem mange timers efteruddannelse. Kinesiologien komplementerer i det daglige arbejde kiropraktikken. Man arbejder i kinesiologien med en sundhedstrekant bestående af en kemisk, en fysisk og en mental side, Lone arbejder udelukkende med den fysiske del af denne triade.

Gennem årerne er mange børn blevet hjulpet her på klinikken blandt andet gennem KISS/KIDD metoden, som Lone har efteruddannelse indenfor. Lone er glad for børn, hun har selv to af slagsen, og børn er altid særligt velkommene på klinikken.

Fra 2004-2008 var Lone ansat ved Københavns kommune, som den første kiropraktor praksiskonsulent i kommunen og har blandt andet været med til at skabe den nye praksisplan for kiropraktorerne i Region Hovedstaden.

Kiropraktor Nina Kaspersen

Kiropraktor
Nina Kaspersen

Jeg blev uddannet fra Syddansk Universitet i Odense i 2012. Har derefter været ansat i Køge, Valby og Vanløse og for nylig hos Carsten Nøddeskov i Sorø i 2 år, inden jeg sommeren 2017 blev Lones partner her i klinikken.

Som behandler er jeg optaget af at imødekomme hver enkelt patients behov og behandle vedkommendes problem igennem den bedste dokumenterede behandling og nyeste viden.

Jeg ser på hvordan din krop hænger sammen og har derfor en holistisk tilgang til dine problemer. Jeg søger mulige årsagssammenhænge og prøver at hjælpe den enkelte patient med at finde udløsende faktorer i forhold til arbejd, træning og diverse andre faktorer, og søger at forebygge i form at ergonomiske og aflastende tiltag, samt træning og øvelser.

Min erfaring er at tilbagevendende problemer i led og muskler i et område af kroppen, nogen gange skyldes låste led i et andet område. Dette kan også gælde tilbagevendende belastnings-skader i forbindelse med sport, der kan opstå fordi der ikke er fri bevægelse i nogen af kroppens led og tilhørende muskulatur.

I Sorø fik jeg god erfaring i et specielt helkrops-system, hvor man ved hjælp af kinesiologi tjekker hele kroppen i gennem. Der kom patienter fra store dele af Danmark for dette unikke system. I den forbindelse har jeg behandlet mange problemer i ekstremiteterne (ben og arme), deriblandt både akutte og kroniske sportsskader.

Min efterhånden brede baggrund har givet mig god erfaring med patienter i alle aldersgrupper, fra de er babyer, til børn i alle aldre, teenagere, voksne og ældre, samt alle aktivitetsniveauer fra motionisten til topatleten.