Kiropraktor Lone Vestergaard

Kiropraktor
Lone Vestergaard

Lone Vestergaard er uddannet kiropraktor fra Los Angeles College of Chiropractic i 1990.

Lone bruger primært diversified teknik til behandling af samtlige af kroppens led, men også aktivator, som er en mere blid behandlingsform i kombination med bløddelsteknikker (behandling af muskler og bindevæv) som fx. triggerpunkt behandling.

En anden måde at behandle blødvævet er gennem akupunktur, i dette tilfælde ofte nåle sat i musklernes myoser, et effektivt supplement til den øvrige behandling, og en metode som Lone har føjet til gennem de senere år. Hun sammensætter og instruerer desuden i individuelle træningsprogrammer til brug i hjemmet eller på træningscenter.

Lone har stor interesse og faglig viden indenfor kinesiologi (applied kinesiology), som hun har fået gennem mange timers efteruddannelse. Kinesiologien komplementerer i det daglige arbejde kiropraktikken. Man arbejder i kinesiologien med en sundhedstrekant bestående af en kemisk, en fysisk og en mental side, Lone arbejder udelukkende med den fysiske del af denne triade.

Gennem årerne er mange børn blevet hjulpet her på klinikken blandt andet gennem KISS/KIDD metoden, som Lone har efteruddannelse indenfor. Lone er glad for børn, hun har selv to af slagsen, og børn er altid særligt velkommene på klinikken.

Fra 2004-2008 var Lone ansat ved Københavns kommune, som den første kiropraktor praksiskonsulent i kommunen og har blandt andet været med til at skabe den nye praksisplan for kiropraktorerne i Region Hovedstaden.

Adam Sommerfelt

Kiropraktor
Adam Sommerfelt

Adam Sommerfelt er uddannet kiropraktor ved Anglo-European College of Chiropractic, England i 2012.

Adam bruger primært diversified-teknik til den kiropraktiske behandling, men anvender også stræk- og massageteknikker fra sin fortid som massør. 

Under sit ophold i England havde Adam lejlighed til at behandle det lokale rugbyhold og har derigennem udviklet en interesse for sportskader. Han har en særlig interesse for skulderskader, der pga. skulderens store mobilitet er et yderst komplekst led. Adam uddanner sig løbende indenfor diagnose og behandling af skuldersmerter.

Adam har desuden en særlig interesse for diagnose og behandling af discus prolapser. Adam tager sig såvel af den manuelle behandling samt instruktionen i hjemmeøvelser til rehabilitering af discus skaderne. Han er naturligvis i stand til at afgøre, de fåtal der kræver henvisning til kirurgisk indgreb.

For Adam er det en mærkesag at tage tid til at give den enkelte patient en grundig undersøgelse og forklaring på deres symptomer, da en større forståelse for årsagen til smerterne, hjælper den enkelte til selv kan tage ansvar for sit problem. Gennem denne forståelse og i sparring med Adam garanteres derved et mere tilfredsstillende behandlingsforløb.